bilforsakring.nu

Trafikskola Solna

Vill du ta ditt körkort på en trafikskola i Solna? På den här sidan kan du hitta information om ett antal bra trafikskolor i Solna. För varje trafikskola får du lite bakgrundsinformation om företaget, vad de är bra på och får också veta vad deras tidigare kunder tycker om dem. Du får också kontaktuppgifter till respektive skola så du på ett enkelt sätt kan höra av dig till dem.

Hitta körskola i Solna

Vill du hitta en körskola i Solna? Här nedanför hittar du tips och rekommendationer på ett antal körskolor med bas i Solna som har högt anseende hos tidigare elever. Du får information om företagen som driver körskolorna och får också veta någonting om vad de erbjuder och vad de som tagit körkort hos dem säger om dem.

My Driving Academy

Om företaget

My Driving Academy är en trafikskola i Solna som är del av ett av Sveriges största företag inom körskolor. De ger alla tänkbara kurser inom körkort och bilkörning. Varje år får tusentals svenskar körkort efter att ha gått på My Driving Academy. Om du vill hitta en Solna trafikskola som är flexibel och som kan hjälpa dig utifrån just dina behov är de ett bra alternativ. De har utvecklat en flexibel och dynamisk läroform där du till exempel lär dig teorin helt utan böcker i en mobilapp.

Fördelar

Rabatt på första körlektionen

Körlektioner på kvällar och helger till vanliga priser

Lär dig teoridelen helt utan böcker i en särskilt utvecklad mobilapp

Recensioner

4.8/5
“Jag kan rekommendera starkt My Driving Academy. Jag är super nöjd med tjänsten och med läraren Ivan, som var super duktig på att lära mig att köra.”

Kontaktuppgifter och karta

För att komma i kontakt med My Driving Academy kan du ringa dem på 010-20 70 775 eller skriva till [email protected].

Rembjers Trafikskola

Om företaget

Rembjers Trafikskola i Solna är en familjeägd körskola som har gett kör- och teorilektioner för körkort under många år. De erbjuder körlektioner för bilar med manuell växellåda, automat med handreglage eller automat. De skräddarsyr sina utbildningar efter respektive elevs behov. Totalt finns mer än 60 års erfarenhet inom körkortsutbildning kompletterat av moderna insikter. Rembjers målsättning är att skola bilförare som känner sig både trygga och säkra i trafiken och som därmed hjälper till att bidra till ett säkrare trafikklimat överlag.

Fördelar

Hjälper dig att få studiestöd för dina körlektioner om du har rätt till det

Övningskörning alla dagar i veckan

Skräddarsydda körkortsutbildningar

Recensioner

4.5/5
”Utbildningen lades upp på ett tydligt sätt med klara mål och tillsammans tog vi fram en utbildningsplan som passade mina behov. Jag minns hur jag upplevde att alla på Rembjers jobbade mot samma mål.”

Kontaktuppgifter och karta

Du får kontakt med Rembjers Trafikskola via telefon på 08-83 28 55 eller 08-82 86 71. Alternativt via e-post på [email protected].

Nya Järfälla Trafikskola

Om företaget

Nya Järfälla Trafikskola är en väl ansedd trafikskola som drivs av ett gäng erfarna och pedagogiska trafiklärare. De erbjuder främst teoretiska och praktiska utbildningar för B-körkort. De skräddarsyr alltid utbildningarna efter eleverna. Du kan med andra ord ta det lugnt eller läsa mer intensivt och snabbt. De erbjuder även riskutbildningar, de som kallas riskettan och risktvåan. Till sist har de också stor erfarenhet av körkortsutbildningar till elever som har utländskt körkort sedan tidigare, du kan då få en anpassad snabbkurs.

Fördelar

 Kurser med flexibel schemaläggning och flexibla körlektioner

 Mycket väl ansedda och pedagogiska lärare

 Utbildningar som anpassas efter dina förutsättningar och behov

Recensioner

5/5
”Världens bästa trafikskola, skulle inte kunna valt någon bättre! Har fått bra stöttning och dom har trott på mig hela vägen till körkorten!”

Kontaktuppgifter och karta

Om du vill skicka e-post kan du göra det till [email protected]. Om du vill ringa är telefonnumret 08-584 106 60.

Körkortsspecialisterna AB

Om företaget

Körkortsspecialisterna har under sina verksamma år seglat upp som ett av de bäst ansedda alternativen i sin bransch. De erbjuder en rad olika utbildningar som alla är anpassningsbara till dina behov. Målsättningen är att ha de bästa körkortskurserna till bra priser. De erbjuder allt från traditionella körkortsutbildningar till intensivkurser. De tider då du kan övningsköra med dem är på vardagar mellan 07:00-17:00. Om du vill ha ett körkort är de ett mycket bra alternativ.

Fördelar

Effektiva körkortsutbildningar till rimliga priser

Övningskör vart som helst i hela Stockholm

Stort utbud av olika kurspaket så som intensivkurser med mera

Recensioner

4.9/5
”Bra bemötande av samtliga som jobbar där, samt bra lärare. Nöjd med mitt val av körskola! Smidigt att man kan köra på helgen också.”

Kontaktuppgifter och karta

Om du har några frågor till Körkortsspecialisterna eller vill boka körlektioner och dylikt kan du kontakta dem på telefonnummer 073-984 58 00.

Hitta trafikskola i Stockholm City

Du kan hitta fler förslag på bra trafikskolor i Stockholm City med kundomdömen och annan information. Om det inte spelar roll vilket område i Stockholm du är intresserad av kan du läsa mer på vår sida om trafikskolor i Stockholm där vi samlar flera bra rekommendationer av bra trafikskolor. Är du bosatt på Söder? Ta del av all info du kan tänkas behöva för att gå trafikskola på  Södermalm.