bilforsakring.nu

Trafikskolor Södermalm

Letar du efter information som kan göra det lättare för dig att hitta en trafikskola på Södermalm? Här nedanför får du tips och rekommendationer på ett antal av de bäst ansedda trafikskolorna som ger körkortsutbildningar lokalt på Södermalm. Du får matnyttig bakgrundsinformation för varje företag och får också veta vad tidigare elever tycker om dem. Självklart hittar du också respektive företags kontaktuppgifter.

Hitta körskola på Södermalm

Till vilken körskola ska du vända dig om du vill ta körkort på Södermalm? Här nedan finner du en lista med fyra rekommenderade trafikskolor på Södermalm. De har alla ett brett utbud av kurser och har fått fina omdömen från tidigare elever.

My Driving Academy

Om företaget

My Driving Academy är ett företag som driver trafikskolor på ett flertal olika platser, däribland körskola på Södermalm. Som ett av Sveriges största företag inom sin bransch har de ett stort kursutbud med stora möjligheter att skräddarsy kurser utifrån dina önskemål. När det gäller att skaffa körkort på Södermalm är de en av de mest uppskattade trafikskolorna. My Driving Academy erbjuder kurser för B körkort, MC, buss, riskettan och mycket annat. Varje år får tusentals elever får körkort hos My Driving Academy.

Fördelar

Bra priser och stort utbud av kurser

Du kan alltid skräddarsy kursplaneringen så att den anpassas efter dina förutsättningar

Har en app för körkortsteori

Recensioner

4.8/5
”Kunniga, pedagogiska och charmiga lärare! Kan starkt rekommendera Tedros, Robert och sist men absolut inte minst Josef. Utan dem hade jag inte blivit godkänd.”

Kontaktuppgifter och karta

Har du frågor till My Driving Academy? Då kan du höra av dig till dem på telefon: 010-20 70 775 eller skriva till: [email protected].

Jarla Trafikskola Slussen

Om företaget

Jarla Trafikskola, beläget vid Slussen, som utbildat säkra och trygga bilförare sedan 1975. Företagets målsättning är att ge eleverna effektiva och lönsamma utbildningar till rimliga priser. De ger körkortsutbildningar för bland annat personbil, moped, motorcykel och personbil med tungt släp. De erbjuder både klassiska körkortsutbildningar och intensivkurser. Det finns också möjlighet att skapa individanpassade scheman. Sedan företagets start har tiotusentals personer fått körkort på Södermalm hos Jarla Trafikskola. De har fått mycket goda omdömen av sina tidigare elever.

Fördelar

Bra och prisvärda, skräddarsydda körkortsutbildningar

Har kontor på ett flertal platser utspridda över Stockholm

Slussen-kontoret ligger centralt på Södermalm

Recensioner

4.8/5
”Jag kan starkt rekommendera Jarla körskolan i Slussen. Trevligt bemötandet och väldigt kunniga lärare. Jag körde med Acke och fick mitt körkort idag tack vare honom.”

Kontaktuppgifter och karta

Du kan komma i kontakt med Jarlatrafikskola på telefon på nummer 08-615 09 06 eller skriva till dem via e-postadressen [email protected].

Hornstulls Trafikskola

Om företaget

Hornstulls Trafikskola har hjälpt elever till körkort sedan 1950. De ligger centralt belägna på Södermalm, ungefär 200 meter från tunnelbanestationen vid Hornstull. Om du letar efter en körskola i Södermalmsområdet finns det få skolor som har fått lika bra omdömen som dem. De har specialiserat sig på att skräddarsy utbildningar som är individanpassade. Det gör absolut ingenting om du vill ta lång tid på dig, och förstås inte heller om du vill att det ska gå fort. Om du vill ta körkort på Södermalm är de definitivt en körskola at titta på.

Fördelar

Övningsområdena ligger direkt vid skolan – sparar tid på dina körlektioner

Godtar Swish som betalningsalternativ

Bra priser för alla typer av utbildningar

Recensioner

4.8/5
“Klarade uppkörningen på första försöket tack vare kompetent, engagerad, uppdaterad och tydlig handledning från skolans lärare. Har kört med samtliga lärare och kan rekommendera dom alla.”

Kontaktuppgifter och karta

Du kan komma i kontakt med Hornstulls Trafikskola på telefonnummer 08-84 72 20, alternativt skriva till dem via e-postadressen [email protected].

Södermalms Trafikskola

Om företaget

Vill du ta körkort på Södermalm? Södermalms Trafikskola är, precis som namnet avslöjar, en körskola på Södermalm. Faktum är att de är en av Sveriges äldsta trafikskolor då de varit verksamma sedan 1949. De har utbildningar i både automat- och manuellt växlade bilar och håller även handledarkurser och kurser i Riskettan. Utmärkande för Södermalms Trafikskola är att de har ett kanonrykte bland sina tidigare elever. I det avseendet har de närmast blivit en legendarisk körskola i sina hemtrakter. Ett bra alternativ för dig som vill ta körkort lokalt på Södermalm.

Fördelar

 Långa körlektioner, upp till 70 minuter

 Boka testlektion för ungefär 650 kr

 Har mycket högt anseende bland sina tidigare elever

Recensioner

5/5
“Mycket bra körskola! De hjälpte mig med körkort från ax till limpa, jag körde inget privat utan bara på skolan vilket fungerade utmärkt. Mycket gott bemötande och duktiga lärare.”

Kontaktuppgifter och karta

Om du har frågor till Södermalms Trafikskola kan du kontakta dem på SMS: 0721953796, e-post: [email protected] och telefon: 08-6410204.

Läs mer

Letar du efter information om trafikskola i centrala Stockholm? Du kan läsa mer och få tips om trafikskolor i Stockholm hos oss.