bilforsakring.nu

Bilbärgning Stockholm priser

Letar du efter en bilbärgningsfirma i Stockholm? Om olyckan är framme kan hjälpen inte komma fort nog. På den här sidan hittar information om bra företag som hjälper till med bilbärgning i Stockholmsområdet. Du kan läsa om vilka olika fördelar respektive företag har och om bilbärgning Stockholm priser. Det vill säga, för varje företag hittar du vilka cirkapriser du får betala för bilbärgning.

Bilbärgning Stockholm

Har du fått motorstopp och har därmed behov av bilbärgning i Stockholm? Nedanför hittar du en genomgång av ett antal bra och pålitliga företag som hjälper till med bilbärgning i Stockholm. Du får grundläggande information om, fördelar med och vilka cirkapriser respektive företag tar för tjänsten. Bilbärgning blir nödvändigt om du drabbas av ett plötsligt motorstopp. Bärgningsfirman hjälper dig då att frakta bilen till en bilverkstad. Ofta har du också möjligheten att själv bli skjutsad till en plats som du väljer.

Hitta bärgare i Stockholm

Nedanför hittar du tips på ett antal företag som hjälper till med bilbärgning i Stockholm. Alla är väl ansedda och har lång erfarenhet av att hjälpa till med bilbärgning. De företag du kan läsa om är Assistansbolaget, Roffes Bilbärgning, Rosa Bärgarna och Bromma Bilbärgning.

Assistansbolaget

Om företaget

Om du behöver en bärgare i Stockholm är Assistensbolaget ett bra alternativ. Det är ett företag som erbjuder bland annat försäkringar, fordonstransporter och bärgning. Över deras olika verksamhetsområden har de lite drygt 350 000 kunder över hela Norden. För bärgning i Stockholm är de snabbt på plats. De kan hjälpa dig med reparation direkt på plats om problemet går att lösa där, alternativt så hjälper de dig att bärga bilen till närmsta verkstad. Bolaget hjälper till med bärgning av bland annat bilar, husbilar, MC och lätt lastbil.

Fördelar

Snabba utryckningstider 

Är i genomsnitt på plats inom 38 minuter

Erbjuder hjälp även utan försäkring. Du får offert vid bokning. 

Pris

Ansök om att ha en assistansförsäkring hos Assistansbolaget för bilbärgning i Stockholm. Priset blir 0 kr vid bärgningshjälp. Annars kostar bärgning upp till några tusen beroende på din position.

Roffes bilbärgning

Om företaget

Roffes Bilbärgning är ett assistansföretag som är baserat i Stockholmsförorten Hägersten. De hjälper till vid bland annat motorproblem, elproblem, dikeskörning, tungbärgning med mera. De finns tillgängliga dygnet runt via ett journummer och kan vara snabbt på plats för bärgning och annan hjälp över hela Stockholmsområdet. Som nämnts kan de också hjälpa till med reparationer på plats om det är möjligt. Bland deras lite mindre, men fortfarande viktiga, tjänster finns till exempel starthjälp och låsöppning – om det skulle vara så att du råkat låsa dig ute från bilen.

Fördelar

Fina kundomdömen

Stort tjänsteutbud inom assistans 

Tillgängliga dygnet runt för assistans och andra uppdrag.

Pris

Om du har bilförsäkring är priset för bärgning den självrisk som framkommer i ditt försäkringsbrev. Annars beror priset på din geografiska position.

Rosa Bärgarna

Om företaget

Rosa Bärgarna är ett Stockholmsbaserat assistansföretag som hjälper till att bärga alla typer av fordon. Förutom att bärga fordon hjälper de även till med frakt av bland annat båtar och kassaskåp. De har ett antal olika bärgningsfordon som gör det möjligt att bärga allt från personbilar till traktorer med mera. De har varit verksamma som assistansföretag sedan 2011 och samarbetar med alla svenska försäkringsbolag. Det går att nå dem dygnet runt via deras journummer och om du behöver bärgning i Stockholm kan de vara på plats snabbt.

Fördelar

Smidig bokning online och via telefon

Öppet dygnet runt

Kan frakta annat än bara fordon

Pris

Vid bilförsäkring med räddningsförsäkring betalar du självrisk. Om du enbart har trafikförsäkring kostar bärgning i Stockholm från några tusenlappar beroende på vart de måste åka.

Bromma Bilbärgning

Bromma Bilbärgning

Om företaget

Bromma Bilbärgning är ett assistansföretag som erbjuder servicemässigt och ekonomiskt trygg bilbärgning i norra Stockholm dygnet runt. Under de år de varit verksamma har du lyckats bygga upp ett gediget rykte bland deras kunder. Detta beror inte enbart på deras höga servicenivå, utan också på att de är på plats snabbt. Förutom bilbärgning hjälper de också till med bland annat starthjälp, reparationer och låsöppning. Bromma Bilbärgning är ett tryggt och pålitligt alternativ för dig som behöver hjälp med bärgning snabbt.

Fördelar

Mycket gott rykte bland tidigare kunder

Snabb uttryckning 

Verksamma i norra Stockholm

Pris

Priserna varierar beroende på var du får motorstopp. Om det är så att du har räddningsförsäkring i din bilförsäkring så betalar du självrisken.

Bilbärgning i Göteborg och Malmö

Om du befinner dig i Stockholm och behöver bilbärgning, kan det vara bra att veta att samma tjänster också finns tillgängliga i andra städer som Göteborg och Malmö. Oavsett om du råkar ut för en olycka, en mekanisk haveri eller om din bil bara vägrar att starta, kan bärgningstjänster vara till stor hjälp.

Det är viktigt att komma ihåg att kostnaderna för bilbärgning kan variera beroende på flera faktorer, inklusive avståndet som behöver täckas och eventuella extra tjänster som kan krävas. Det är också värt att notera att kostnaderna kan bli betydligt högre om du inte har en försäkring som täcker bärgning. Därför är det alltid en god idé att ha en lämplig försäkring på plats för att undvika oväntade kostnader vid en nödsituation.

Om du vill ha mer information om bilbärgning i Göteborg eller bilbärgning Malmö, kan du utforska våra specifika sidor för dessa städer. Där hittar du ytterligare tips, råd och kontaktuppgifter till pålitliga bärgningsföretag i respektive område.