bilforsakring.nu

Trafikskolor i Stockholm

Om du ska ta körkort i Stockholmstrakten vill du såklart hitta den trafikskola som ger dig de bästa förutsättningarna. I den här guiden hittar du tips på trafikskolor i Stockholm, vilka kurser de erbjuder och deras prissättning. Det är trafikskolor som erbjuder allt från teori- till intensivkurser och MC-körkort och introduktionskurser. Förhoppningsvis gör guiden ditt val av trafikskola enklare.

Trafikskolor Stockholm län – Topp 3

Här hittar du en lista med topp 3 trafikskolor i Stockholms län. För varje bolag får du bakgrundsinformation om företaget, vilka deras fördelar är, lite om vad de erbjuder, deras prissättning och hur långa kurserna är. Om du planerar att ta körkort i Stockholm, eller letar efter billiga trafikskolor i Stockholm, kan ditt beslut förhoppningsvis underlättas med denna genomgång. Med hjälp av guiden får du en kortare väg till ditt eget körkort.

Rekommenderad trafikskola i Stockholm

Om företaget

My Driving Academy är en mycket populär trafikskola som har kontor på åtta platser i Stockholm. Om du behöver en trafikskola i Stockholm är det få som har lika gott rykte som just My Driving Academy. Det är inte förvånande att en trafikskola i Stockholm med såpass stor täckning har hjälpt tiotusentals människor att få körkort.

Fördelar

✓ Körkortsutbildningar för bil, MC, buss, lastbil med mera 

✓ Flexibla kursupplägg som anpassas efter dina önskemål 

✓ Teorikurser i smidig mobilapp som utvecklats av My Driving Academy

Erbjuder intensivkurs

Ja. Intensivkursen börjar med att tider för kör- och teoriprov bokas in hos Trafikverket. Sedan planeras resten av kursen baklänges.

Teorikurs

Erbjuder körkortsteori via app och digital kurs i grupp. En stor del av kursen ges via appen som innehåller simulerade körövningar, teorikurs och gamla teoriprov. Du får också möjligheten att svara på 1000 frågor om körkortsteori, om du klarar 900 av dem är chansen 90% att du också kommer klara det verkliga teoriprovet.

MC-körkort pris

En komplett kurs för MC-körkort kostar hos My Driving Academy runt 10 000 kr. En bra utbildning att läsa innan kurs för vanligt körkort.

Körskola i Bromma med gott rykte

Om företaget

Nockeby Trafikskola är Brommas äldsta körskola och har bedrivit sin verksamhet sedan 1984. Hos dem kan du läsa körkortsutbildningar som anpassats individuellt efter dina önskemål och förutsättningar. Deras mål är att utbilda förare som är trafiksäkra och riskmedvetna och som också visar hänsyn till miljön. Bland kurserna du kan läsa hos Nockeby Trafikskola finns till exempel riskutbildning, teorikurser och introduktionskurser. Deras pedagogik och kursupplägg har gjort dem till en av Stockholms mest uppskattade trafikskolor.

Fördelar

✓ Bra prissatta körkortspaket 

✓ Mycket fint rykte bland tidigare elever 

✓ Alla utbildningar skräddarsys  

Erbjuder intensivkurs

Erbjuder intensivkurser men ser dem som ett bra komplement till en vanlig utbildning, för att starta utbildning eller förbereda sig inför förarprov.

Teorikurs

Nockeby Trafikskola erbjuder två olika sätt att studera teori. Det mest populära är deras online-plattform för teoristudier. Där erbjuds bland annat instuderingsfrågor och simulerade slutprov. De har också vanliga teorilektioner om det är så att du föredrar traditionella studieformer. Deras teorilektioner är 50 minuter långa och du bokar dem på samma sätt som en vanlig körlektion.

Introduktionsutbildning pris

Nockeby Trafikskola erbjuder introduktionskurser för handledare och elever. Kursen är 3,5 timmar lång inklusive raster och går igenom grunderna för att få övningsköra privat.

Stockholms största trafikskola

Om företaget

Jarla Trafiksskola klassas som Stockholms största trafikskola. De grundades 1975 och har alltså sedan dess vuxit ordentligt och har kontor på nio olika platser i och runt Stockholm. De erbjuder kurser för bland annat B-körkort, MC, riskettan och mycket annat. Trots deras storlek lägger de tyngdpunkt på individen. Du kan utan problem skräddarsy din kursgång så den passar för dig, oavsett om du vill läsa i snabbt eller långsamt tempo.

Fördelar

✓ Stort utbud av kurser 

✓ Mycket goda omdömen från tidigare elever

Erbjuder intensivkurs

Du kan läsa intensivkurs hos Jarla Trafikskola. Kurserna varar från 1 upp till 3 veckor. Startpriset på en intensivkurs ligger på 12 595 kr.

Teorikurs

Jarla Trafikskola erbjuder teorikurser som till största delen läses online. Detta görs genom en studieportal som kallas Elevcentralen. Via den får du tillgång till testprov, interaktiva övningar och mycket annat. Elevcentralen finns tillgänglig som app för Android och iPhone. Rekommendationen från Jarla är att teorikursen läses parallellt med den ordinarie körutbildningen.

Introduktionsutbildning pris

Jarla Trafikskola erbjuder introduktionskurser för elev tillsammans med handledare. Kursen tar några timmar. Kostnaden för kursen ligger från 450 kronor.

MC-körkort pris

Hos Jarla Trafikskola hittar du ett antal olika kurser som kan hjälpa dig på väg mot MC-körkort. Ett paket med körlektioner kostar från 9 550 kronor.

Hitta trafikskolor i Stockholm

Är du ute efter specifika stadsdelar som har trafikskolor i Stockholm kan du klicka dig vidare till följande sidor: