bilforsakring.nu

Billig biluthyrning Malmö

Syftet med den här sidan är att du ska kunna hitta billig biluthyrning i Malmö. Här får du rekommendationer på ett antal bra, pålitliga och väletablerade företag som sysslar med biluthyrning. Förhoppningsvis ska du kunna hitta precis den fordonstyp du behöver för semestern, flytten eller vad du nu har planerat. Allihop är företag som erbjuder uthyrning av bilar till rimliga priser.

Hyra bil billigt Malmö

Oavsett om du behöver en lastbil till flytten, en kombi för att resa med familjen lokalt i Malmö eller om du ska ut på utlandsresa kan den här guiden hjälpa dig. Här får du förslag på väletablerade, bra och pålitliga firmor som hyr ut bilar. Du får grundläggande information om respektive företag och också insikt i varför just vart och ett av dem är bra.

Mabi

Om företaget

Om du behöver hyra bil i Malmö har MABI ett flertal anläggningar runt orten. MABI är en av Sveriges största aktörer inom hyrbilar. Fordonsparken de har i Malmö omfattar SUV:ar, kombibilar, kompakt, special och minibussar. De erbjuder dig dessutom möjligheten att hyra elbil i Malmö. MABI är som nämndes tidigare ett av de största företagen inom hyrbilar och har för nuvarande runt 150 anläggningar över Sverige. De jobbar hårt för hållbarhet och bygger verksamheten på att hyra ut bra bilar till konkurrenskraftiga priser.

Ankommer du med flyg till Sturup utanför Malmö? Om du behöver hyrbil vid Malmö airport så har MABI en anläggning precis där. Det gör att de är ett både enkelt och prisvärt alternativ om du ska ta hyrbil från Sturup in till Malmö eller någon annan ort i Skåne eller Sverige. Du kan boka hyrbil hos MABI online, via telefon eller direkt på plats. Bokningen tar inte mer än några minuter. Sedan kan du lämna hyrbilen på vilken som helst av MABIs anläggningar.

Fördelar

Många anläggningar utspridda över hela Sverige

Stort utbud av olika typer av hyrbilar

Bra konkurrenskraftiga priser för lång- och korttidshyrning

Hyrbilfor99.com

Om företaget

Hyrbilfor99 är ett hyrbilsföretag vars ambition är att erbjuda uthyrning av bilar med en hög nivå av tillgänglighet, säkerhet, service och miljötänk. De är en lokal aktör i Malmö och har ett stort urval av fordon inkluderat bland annat personbilar, minibussar och skåpbilar. De erbjuder uthyrning i allt från ett fåtal timmar till flera veckor. De hyr även ut tillbehör så som barnstolar, spännband, GPS med mera. Deras avtal tillåter att du kör din hyrbil i Danmark, Sverige och Norge.

Fördelar

Bra utbud av lastbilar för flytt i Sverige eller till Norge eller Danmark

Hyr bil för billig summa under några timmar

OurGreenCar

Om företaget

OurGreenCar är en biluthyrare som specialiserat sig på uthyrning av el-fordon. På grund av detta har de fått Naturskyddsföreningens märkning Bra Miljöval. Deras fordonspark inkluderar elbilar, el-lådcyklar, el-cyklar och el-mopeder. Tekniskt sett marknadsför de sig själva mer som en bilpool än en traditionell biluthyrare. Det betyder att du utan problem kan vända dig till dem om det är så att du behöver hyra bil under bara några timmar. För bokningar har OurGreenCar utvecklat en smidig mobilapp. Bland deras kunder finns privatpersoner såväl som bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare.

Fördelar

Företag med miljömärkningen Bra Miljöval

Smidig mobilapp för att boka hyrbil, hyrcykel med mera

Perfekt för kortare bokningar på några timmar

Malmö Bilcentrum

Om företaget

Malmö Bilcentrum kan stoltsera med en av de största Peugotanläggningarna i norra Europa. De säljer nya och begagnade bilar, har en egen verkstad och hyrbilsverksamhet. De är, som du kanske förstått, ett företag helt inriktat på Peugot. Det gäller även för hyrbilarna. De hyr ut personbilar och skåpbilar. Det handlar om fräscha, nya modeller. De hyr ut för korta perioder från några timmar upp till en vecka eller längre. Som alternativ till biluthyrning sysslar de också med leasing av bilar till privatpersoner och företag.

Fördelar

Fräscha, moderna hyrbilar av märket Peugeot

Betala hyrbilen med Swish eller betalkort

Bra priser för att hyra bil under ett dygn