bilforsakring.nu

Köpa begagnad BMW

Den här sidan fungerar som en guide till dig som funderar på att köpa begagnad BMW. Du hittar dels tips på återförsäljare, dels får du rekommendationer kring viktiga faktorer att ha i åtanke när du köper begagnad bil. Tips som gör att du kan säker på att du gör ett bra köp.

Hitta begagnade BMW till salu

Här kan du hitta tips och rekommendationer på bilförsäljare som har begagnade BMW till salu. Vad bilförsäljarna har gemensamt är att de har gott rykte och säljer bilar som servats och gåtts igenom innan de läggs ut för försäljning. Du får också tips på vad du ska tänka på om du vill köpa begagnad BMW från en privat försäljare via Blocket.

Bavaria Bil

Bavaria Bil är bilåterförsäljare som sålt begagnade bilar sedan 1996. Om du är intresserad av en begagnad BMW är de definitivt ett alternativ att ta en titt på. De har anläggningar i bland annat Stockholm, Kristianstad, Arendal, Östersund, Gävle och Uppsala. Oavsett när du besöker dem kan du räkna med att de har bland Nordens största utbud. En stor fördel med att köpa BMW från Bavaria Bil är att de är specialister på just detta bilmärke. Att etablera kontakt med dem kan därför vara bra för ditt fortsatta bilägande då de också har ett stort sortiment av reservdelar. 

BMW begagnad – Blocket

Blocket är förstås välkänt som en av Sveriges största marknadsplatser för begagnat, inklusive bilar. Många väljer varje år att köpa sin BMW begagnad på Blocket, faktum är att det är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. En av fördelarna med att leta efter begagnad BMW där är att du kan göra riktiga fynd. Du kan hitta bilar av detta bilmärke till riktigt bra priser. Självklart måste du själv vara betydligt mer noggrann i samband med köpet. När du väljer att köpa begagnad BMW via en auktoriserad återförsäljare har de i regel fått service i en verkstad först. Numera kan säljare dock erbjuda begagnatförsäkring.

Holmgrens Bil

Holmgrens Bil är en bilförsäljare med drygt 60 år i branschen. Deras målsättning är att göra det så lätt som möjligt att äga och köpa bil. De hjälper sina kunder med allt från glasreparationer till service. De är i nuläget ett av Sveriges största företag inom bilhandel med anläggning på 14 orter. Det gör dem till en av landets största återförsäljare av begagnade BMW. Förutom begagnade bilar erbjuder de också privatleasing för begagnad bil BMW. En av fördelarna hos Holmgrens bil är att de har heltäckande lösningar för bilköp som omfattar allt från service till bilförsäkring.

Köpa begagnad bil – Checklista

Här hittar du en bra köpa-begagnad-bil-checklista:

Kolla upp registreringsnumret

Genom att söka på registreringsnumret får du information om bilen och dess tidigare ägare.

Kolla upp säljaren och ägaren av bilen

Kontrollera om säljaren har sålt bilar eller någonting annat och vilka omdömen dennes köpare gett.

Jämför pris

Du kan jämföra priser mellan begagnade bilar bland annat hos Autouncle.

Provkör bilen

Provkör bilen och kontrollera att allt fungerar som det ska, till exempel lampor, lyktor med mera.

Kolla servicehistorik

Be om protokoll för bilens servicehistorik för att undvika dolda fel.

Genomsök hela bilen

Lyft på golvmattorna, kontrollera sätenas klädsel, undersök bagageutrymmet, öppna motorhuven med mera.

Försäkring

Du kan hitta information och jämföra försäkringar för företagsbil, husbil och husvagn hos oss.