bilforsakring.nu

Billig biluthyrning Göteborg

Behöver du hyra en bil och letar du efter billig biluthyrning i Göteborg? Den här sidan innehåller information om olika biluthyrare i Göteborg. Du hittar matnyttig information om varje företag och får också en uppfattning om ungefär vilka priser de sätter. Du kan också läsa allt du behöver veta om vad fria mil innebär. Den här guiden gör det enklare att hyra bil i Göteborg.

Hyra bil billigt Göteborg

Här får du tips på bra, väletablerade biluthyrare om du vill hyra bil billigt i Göteborg. För varje företag som tas upp hittar du information om vad de erbjuder och vilka fördelar respektive bolag har. Självklart hittar du också länkar till företagen i fråga så att du lätt kan besöka dem om något av dessa erbjudanden skulle låta intressant för dig.

Mabi

Om företaget

MABI är ett väletablerat företag i biluthyrningsbranschen. De har ett stort antal anläggningar utspridda i Sverige från söder till norr. De är ett bra alternativ om du vill hyra bil billigt i Göteborg. Hos dem kan du hitta ett stort utbud av olika typer av fordon så som SUV:ar, kombibilar med mera. De erbjuder även möjligheten att hyra elbil i Göteborg. Om du letar biluthyrare i Göteborg kan du hitta MABI i bland annat Eklanda, Orrekulla, Tagene, Mölndal och Göteborg City.

MABI har även en anläggning vid Landvetter flygplats. Det är ett smidigt alternativ om du rest med flyg och ankommer till Göteborg. Du hittar då anläggning för hyrbil i Landvetter direkt bredvid flygplatsen så att du smidigt kan ta dig in till Göteborg city. Att hyra hyrbil vid Landvetter flygplats av MABI fungerar på precis samma sätt som att hyra från någon av deras övriga anläggningar. Du kan boka bil från MABI genom att ringa dem, eller besöka deras hemsida på länken som du hittar här nedanför.

Fördelar

Stort antal anläggningar utspridda över hela Sverige

Brett utbud av olika fordonstyper som hyrs ut till rimliga priser

Anläggning vid Landvetter flygplats

Olivedals Biluthyrning AB Göteborg

Om företaget

Olivedals Biluthyrning AB Göteborg är ett centralt beläget biluthyrningsföretag i, såklart, Göteborg. De hyr ut personbilar, flyttbilar och minibussar. I branschen har de varit sedan 1998 och har nu en bilpark som omfattar runt 30 hyrbilar. Det är ett företag som drivs som ett familjeföretag och de ser personlig kontakt som viktig i mötet med deras kunder. Ett stort antal av deras kundunderlag består av personer som hyr bilar av dem regelbundet under kortare perioder. Deras målsättning kan därför delvis sägas vara att det ska vara enkelt att ha tillgång till bil utan att själv äga någon.

Fördelar

Erbjuder korttidsuthyrning på vardagar (2 eller 4 timmar för fast pris)

Ett personligt biluthyrningsföretag med många återkommande kunder bland privatpersoner och företag

HC Biluthyrning Göteborg

Om företaget

HC Biluthyrning hyr ut bilar, utför bil- och däckservice samt bilrekondering. De är med andra ord ett komplett bilföretag. Deras verksamhet startade för ungefär 25 år sedan. De är ett familjeföretag som drivs utifrån målet att hyra ut bilar till de bästa och mest förmånliga priser du kan hitta på marknaden. I vagnparken har de mindre personbilar, skåpbilar med mera. Mer specifikt bland de olika bilar de har finns till exempel Nissan Micra, Peugeot 208, Opel Astra K och Opel Vivaro. Alla dessa finns tillgängliga att hyra för fördelaktiga priser.

Fördelar

Bra prissättning oavsett om du vill hyra bil för längre eller kortare perioder

Lång erfarenhet av biluthyrning

Sixt Göteborg Centralstation

Om företaget

Sixt Göteborg Centralstation är en perfekt biluthyrare för dig som ankommer till Göteborg via buss eller tåg. Sixts anläggning ligger precis vid centralstationen. Förutom att hyra ut personbilar av olika slag har de en mängd tilläggstjänster så som barnstol, GPS, extra förare, försäkringar med mera. Bilarna kan hämtas upp och återlämnas dygnet runt. Utöver personbilar har de också kombibilar, cabrioleter och sportbilar, 4×4 och lastbilar. Alla bilar är nya, genomsnittsåldern är 3 månader. Deras målsättning är att bidra till att deras kunder får en så smidig och rolig vistelse i Göteborg som möjligt.

Fördelar

Centralt beläget i Göteborg, precis vid centralstationen

Fräsch bilpark, bilarna är i genomsnitt 3 månader gamla

Inga dolda eller tillkommande extra kostnader

Vad innebär fria mil när man hyr bil?

Fria mil är ett begrepp inom biluthyrningsbranschen som innebär att du kan köra hur långt du vill med hyrbilen. Du måste dock betala för bränslekostnaderna själv. Det finns hyrbilar som inte har fria mil och då är det begränsat hur långt du får köra bilen.