bilforsakring.nu

Bilbärgning Göteborg pris

På den här sidan hittar du en guide till olika företag som kan hjälpa dig med bilbärgning i Göteborg. Du kan läsa en genomgång av ett antal bra assistansföretag och få en summering av vad de är bra på. Du hittar även grundläggande information bilbärgning i Göteborg och dess priser. Om du behöver bärgare i Göteborg och undrar vilket företag du ska välja kan den här guiden underlätta.

Bilbärgning Göteborg

Har du fått stopp på bilen någonstans i Göteborg? På den här sidan hittar du tips på olika bra företag som hjälper till med bilbärgning i Göteborg. Varje företag presenteras med grundläggande information, vilka priser de tar och några av deras starka sidor och fördelar med att anlita just dem. Du får också en uppfattning om vad varje bolag tar för cirkapriser för att bärga din bil. För bilbärgning ingår ofta att du själv kan bli skjutsad till en plats du själv väljer.

Assistansbolaget

Om företaget

Assistansbolaget är ett av Nordens största företag inom bärgning och annan assistans. De har fler än 350 000 nöjda kunder spridda över deras verksamhetsområde. De hjälper till med bärgning såväl som med reparationer på plats, om det sist nämnda är möjligt. Målsättningen med deras verksamhet är att erbjuda billig och trygg vägassistans till bilförare i bland annat Göteborg. Om du behöver en bärgare i Göteborg kan du boka detta hos Assistansbolaget dygnet runt via telefon eller via deras hemsida. Deras genomsnittliga utryckningstid är 38 minuter.

Fördelar

Nordens största företag inom bärgning

Rycker ut från ett flertal olika platser i landet 

Korta utryckningstider

Pris

Bärgning med assistansbolaget täcks eventuellt av din bilförsäkring, du betalar då enbart självrisk. Annars bestäms priset av var bilstoppet inträffat. Från några tusenlappar.

Skrota bilen Göteborg

Om företaget

Skrota Bilen Göteborg är en bärgningsfirma som utför bilbärgning i Göteborg med kranskommuner. För en billig peng hjälper de dig att bärga bilen till en verkstad, ditt hem eller någon annan plats i Göteborg med omnejd. Betalningen för bärgningen sker kontant eller med Swish och du får självklart ett kvitto på transaktionen. Förutom att hjälpa till med bilbärgning utför detta företag också skrotning av bilar, denna tjänst inkluderar då gratis upphämtning av den bil du vill skrota. Företaget har mer än 25 års erfarenhet.

Fördelar

Utför billbärgning över hela Göteborg 

Priser som i många fall är billigare än den självrisk du betalar för bilbärgning

Tar Swish betalning

Pris

Priset för bilbärgning av det här företaget är 1875 kronor inklusive moms. Priset gäller för vardagar mellan 08:00-18:00.

Baltens Bärgningsservice AB

Om företaget

Baltens är ett assistansföretag som hjälper till med bilbärgning och andra tjänster i Stor-Göteborg. De är tillgängliga dygnet runt och är på plats inom 1 timme från det att du kontaktar dem. Förutom bilbärgning hjälper de också till med bland annat låsöppning, reparationer och starthjälp. När det gäller bärgning utför det bilbärgning, MC-bärgning och tungbärgning. Det sistnämnda innebär att de bärgar bland annat traktorer, truckar och andra tunga fordon. Baltens har flera års erfarenhet av den bransch de jobbar i.

Fördelar

Assistans dygnet runt över hela Stor-Göteborg

Snabba utryckningstider dygnet runt

 Flerårig erfarenhet

Pris

Om din bilförsäkring har räddningsförsäkring betalar du självrisken i din försäkring. Annars kostar bärgning från några tusenlappar där slutpriset bestäms av din geografiska position.

Bärgningstjänsten

Om företaget

Bärgningstjänsten i Göteborg beskriver sig själva som ett personligt assistansföretag. Deras målsättning är att skapa mervärde för deras kunder genom att vara flexibla och kompetenta. De utför bland annat bilbärgning, tungbärgning, dyrkning, reparationer och mer därtill. Om du behöver bärgning från dem så kan du boka dem antingen via telefon eller via deras hemsida. De bärgar dygnet runt i och runt Göteborg. Bärgningstjänsten samarbetar med i princip alla försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar. Vid behov av hjälp kan de vara på plats snabbt.

Fördelar

Snabba svar, tillgängliga dygnet runt och snabba i sina utryckningar. Bra hemsida med gott om information om tjänsterna företaget erbjuder.

Pris

Priset för bärgning hos Bärgningstjänsten beror på var ditt fordon finns och vart det ska. Räkna med från några tusenlappar och uppåt.

Bilbärgning i Stockholm och Malmö

Utöver att erbjuda pålitlig och effektiv bilbärgning i Göteborg, finns det även professionella bilbärgningstjänster tillgängliga i andra svenska städer som Stockholm och Malmö. Oavsett om du befinner dig i huvudstaden eller längs kusten i söder, kan du känna dig trygg med att det finns hjälp att tillgå om olyckan skulle vara framme. Att få din bil bärgad kan vara en oväntad utgift, särskilt bärgning utan försäkring som täcker kostnaderna. Det är därför viktigt att vara medveten om att bärgningstjänster kan variera i pris beroende på faktorer som avstånd, tidpunkt och typ av fordon. Genom att söka efter pålitliga och prisvärda alternativ för bilbärgning i Stockholm eller bilbärgning i Malmö kan du säkerställa att du får den bästa möjliga servicen utan att göra avkall på din budget.