bilforsakring.nu

Billig biluthyrning Stockholm

Det finns många aktörer som sysslar med biluthyrning i huvudstaden. På den här sidan kan du hitta tips på bra företag som kan hyra ut en bil till dig. Du får tips på billig biluthyrning i Stockholm såväl som företag som har lyxigare utbud. Här kan du hitta biluthyrningsföretag som har bilar för alla behov.

Hyra bil billigt Stockholm

Vill du hyra bil billigt i Stockholm? Här nedanför får du tips på ett antal bra och väletablerade företag som sysslar med biluthyrning i Stockholmstrakten. Om du är i behov av att hyra bil, akut eller planerat i god tid i förväg, kan du med största sannolikhet hitta ett bra företag som kan hjälpa dig. Allihop har breda utbud av olika typer av bilar, är kända för god service, och har ett flertal stationer spridda över Sverige från söder till norr.

Mabi

Om företaget

För dig som är ute efter biluthyrning i Stockholm kan MABI vara ett alternativ. MABI är ett företag som erbjuder hyrbilar i Stockholm och har gjort så länge, företaget startades redan 1989. Sedan dess har de växt och har fler än 150 stationer över hela Sverige. De har ett brett utbud av hyrbilar inkluderat kompakt, kombi, SUV:ar, minibussar med mera. Du kan utöver det välja om du vill ha till exempel automat eller manuell växellåda, diesel- eller bensinbil eller om den ska vara fyrhjulsdriven.

Har du varit ute och rest med flyg och behöver hyrbil vid Arlanda flygplats? Om du på ett enkelt och smidigt sätt vill kunna ta dig in till Stockholm på egen hand så har MABI en station precis vid Arlanda. Uthyrningen där fungerar på precis samma sätt som den gör på MABIs andra stationer. Du kan hyra bil på Arlanda och sedan lämna in den på någon av MABIs stationer i centrala Stockholm, eller på någon av de runt 150 andra stationerna.

Fördelar

Många stationer spridda över hela Sverige

Stort utbud av olika typer av bilar gör det enkelt att hitta en som passar dina behov

Rent a wreck Stockholm

Om företaget

Rent-A-Wreck Stockholm är en centralt belägen biluthyrningsfirma som hyr ut stora och små bilar, skåpbilar och kombibilar. Det är en kedja med internationell täckning som startades i USA för ungefär 50 år sedan. I Norge är kedjan den enda som hyr ut begagnade hyrbilar. Deras koncept går ut på att hyra ut bilar billigt, utan att för den delen kompromissa med service eller säkerhet. Trots att kedjan har ordet “wreck” (alltså “vrak”) i namnet så hyr de förstås inte ut bilar som är redo för skroten. Alla deras hyrbilar går igenom noggranna säkerhets- och fordonskontroller mellan varje uthyrning. Konceptet har gjort dem till ett av de populäraste företagen i sin nisch då många konsumenter har intresse för att hyra bil billigt. I och med att det handlar om begagnade bilar så kan de förstås erbjuda betydligt lägre priser än många av deras konkurrenter. Förutom att hyra hyrbil hos Rent-A-Wreck kan du också hyra tillbehör som barnstolar, släpvagn, skidbox med mera.

Fördelar

Bra priser och stort utbud av olika typer av bilar

Möjlighet att hyra extra tillbehör så som barnstol med mera

Auto biluthyrning Karlavägen 2

Om företaget

Auto Biluthyrning på Karlavägen 2 i Stockholm är en biluthyrningsfirma som hyr ut bland annat SUV:ar, transportbilar, 4×4-bilar, kombibilar och personbilar. De har en vagnpark på totalt 450 olika bilar så du kommer säkerligen kunna hitta en hyrbil som passar dina önskemål. Hos Auto Biluthyrning handlar det om nya bilar av den senaste årsmodellen. Förutom korttidsuthyrning kan de även erbjuda fördelaktiga långtidsavtal. Om du är ute efter en skåp- eller lastbil så har de modeller som går från 3 kvadratmeter upp till 22. De har också hyrbilar som är avsedda för produktionsbolag, som används till exempel i samband med filminspelningar, festivaler med mera. För dessa kan de skaffa fram extra utrustning i form av till exempel bord, walkie-talkies, tält, stolar och mycket annat.

Fördelar

Stort utbud av fordon i alla fordonsklasser (lastbilar, personbilar, skåpbilar med mera)

Fördelaktiga priser för långtidshyrning

Erbjuder specialpriser för weekenduthyrning

Budget – Biluthyrning Skavsta flygplats

Om företaget

Budget är utan tvekan ett av de största företagen i världen för biluthyrning. De finns i fler än 120 länder och har fler än 3 400 kontor, 800 har dem i nära anslutning till flygplatser. I Sverige är de ett utmärkt alternativ om du behöver biluthyrning vid Skavsta flygplats. De har även en anläggning vid Landvetter flygplats utanför Göteborg. Budgets affärsidé är, som namnet avslöjar, att hyra ut bilar till rimliga priser. Att de heter Budget innebär dock inte att deras bilar skulle hålla någon budgetklass. De har ett stort utbud av olika fordon, från sportiga halvkombis till skåpbilar med gott om utrymme. De erbjuder extra tillval till sina hyrbilar bland annat i form av barnstolar och GPS med mera.

Fördelar

Många anläggningar både i Sverige och i resten av världen

Stort utbud av olika typer av fordon

Bra och prisvärda tilläggstjänster