bilforsakring.nu

Trafikskola Östermalm

På den här sidan kan du läsa om och få tips på olika trafikskolor som bedriver verksamhet på Östermalm i Stockholm. Om du letar efter en bra trafikskola på Östermalm får du lite inblick i vad några av dem erbjuder och vad deras kunder säger om dem. Förhoppningsvis kan den här guiden göra det lite lättare för dig att hitta och välja en körskola som passar just dig.

Hitta en trafikskola på Östermalm

Nedan kan du se och jämföra olika aktörer för dig som vill hitta en trafikskola på Östermalm. Läs om olika fördelar, vad tidigare körskoleelever har tyckt och ta reda på varför vi rekommenderar dessa körskolor på Östermalm.

My Driving Academy

Om företaget

My Driving Academy är en populär körskola på Östermalm. De har bedrivit sin verksamhet sedan 2013 och har som målsättning att göra det roligt att ta körkort. Detta gör de genom att sätta kunden i fokus, ha de bästa körskolelärarna och genom att erbjuda en digital läroplattform där en stor del av undervisningen sker digitalt via din mobiltelefon. Över 70 procent av deras elever klarar sitt körprov redan på första försöket vilket säger någonting om kvaliteten i deras utbildningar. Många ser dem som Östermalms körskola.

Fördelar

Erbjuder en gratis lektion via deras mobilapp

Del av en av Sveriges största kedjor för körkortsutbildningar – fler än 30 procent av körkortstagare tar körkort hos My Driving Academy

Moderna, fräscha bilar

Recensioner

4.8/5
” Har kört med flera på My Driving Academy under något år i både Uppsala och Stockholm och kan verkligen rekommendera dem, specifikt Hans på Östermalm!”

Kontaktuppgifter och karta

Du kan nå My Driving Academy på Östermalm via telefon (010-20 70 775) eller via e-post på: [email protected].

Stockholm City Trafikskola

Om företaget

Stockholm City Trafikskola beläget på Östermalm strävar efter att ge körkortsutbildningar som ger eleverna maximalt värde. Det innebär att de skräddarsyr sina utbildningar efter varje elev. Det spelar ingen roll om du aldrig kört en bil tidigare eller om du har tidigare erfarenhet. Utgångspunkten är att du ska få en så smidig väg till ditt körkort som möjligt. I slutändan är målet att du ska bli en säker och trygg förare som bidrar till trafiksäkerheten oavsett om du kör ute på landet eller i storstaden.

Fördelar

Individanpassade körkortsutbildningar

Ger intensivkurser, handledarkurser, körutbildningar för MC-körkort, mopedutbildningar med mera

Körlektioner under vardagar, kvällar och på helger

Recensioner

4.5/5
”Allt var perfekt, superbra handledare fina bilar. Lätt att förstå, har skrattat och vi har haft kul har lärt mig massa till teorin.”

Kontaktuppgifter och karta

Du kan ringa Stockholm City Trafikskola på 08-28 44 16 eller mejla dem på [email protected]

Gabriels Trafikskola

Om företaget

Gabriels Trafikskola är en körskola på Östermalm som drivits sedan 1994, starten skedde i Västerås. Ett sant familjeföretag som sedan starten hjälpt tusentals elever att ta körkort och som sedan 1998 finns i Stockholm. Deras idé är att alla ska kunna ta körkort oavsett vilken tjocklek på plånboken eller bakgrund de har. Företaget ligger bland annat bakom den stora hemsidan korkortssidan.se som är bra ställe om man vill plugga körkortsboken. De har också gjort en ljudbok som heter Körkortsljudboken.

Fördelar

Har gott om gratismaterial som kan hjälpa till med körkortsstudierna

Har ofta rabatter på körlektioner med mera

Skräddarsyr din utbildning

Recensioner

4.6/5
”Jag tycker Gabriels trafikskola är väldigt bra. Det var enkelt att boka, de hjälpte till att boka alla riskutbildningar och teorin så jag slapp tänka på det själv.”

Kontaktuppgifter och karta

Du kan komma i kontakt med Gabriels Trafikskola via e-post på [email protected], eller genom att ringa dem på telefonnummer 08-580 310 10.

Fler trafikskolor i Stockholm

Det kryllar av bra trafikskolor i Stockholm. Beroende på var du bor, pluggar eller jobbar kan du vilja hitta trafikskolor i Stockholm City eller i andra delar av stan. Vi har gjort en jämförelse där du också kan se tips och rekommendationer på trafikskolor på Södermalm och trafikskolor i Solna. Välj din stadsdel och hitta en bra aktör i dag.